vrijdag 31 mei 2013

Enkele dagen naar Zeeland...

 
Vorige week enkele regenachtige daagjes verbleven in Renesse. Mooie streek, gezellig centrum, maar één groot nadeel. Voor onze Lucas was er weinig spekje naar zijn bekje... In elke eetgelegeheid een kinderkaart met enkel "vettige bazaar". Frieten, visstick, kibbeling uit de friteuse... En als je Lucas ergens wil mee straffen, dan is het met prul uit de friteuse! Nergens een natuuraardappeltje of een beetje aardappelpuree met een stukje verse vis.


Tot op onze laatste dag, op stap in Zierikzee. Een klein visrestaurantje met een leuke kaart, maar weer, niet voor onze kleine kapoen. Gelukkig waren ze hier zo vriendelijk om speciaal voor Lucas aardappeltje te stomen, een vers stuk kabeljauw in de pan te zwieren, een lekkere beurre blanc, verse asperges en doperwten. En als vooraf een bordje aspergesoep. Het manneke gelukkig, wij gelukkig.
Het smaakte hem zo fel, dat hij na zijn bord, dat voor hem toch ruim was, mij geholpen heeft bij mijn opgevulde krab. Wel met kreeftenvork! en daarna, kon er blijkbaar ook nog een klein ijsje bij...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten