Hobbykoks opgelet!
Op
de volgende twee woensdagen, "15 & 29 mei 2013" organiseren wij
een workshop die volledig in het thema van de asperge staat. Een interessante
cursus voor beginnelingen als gevorderden! Wat kan U verwachten van deze
avond. Wij zullen de belangrijkste keuken-en snijtechnieken onder de
loep nemen en een bijzondere aandacht geven aan basisrecepten en
afleidingen.
Sauteren, Quadrilleren, roken en pocheren zullen geen geheimen meer voor u hebben. Alsook slowcooking en garen
onder lage temperaturen, het herkennen van kwaliteitsvolle producten.
Aanvang steeds om 19u00, met maximum van 10 personen per workshop.
Wat moet U meebrengen?
Enkel een schort en uw goed humeur!
Wat staat er op het menu:
Tartaar van op eik gerookte zalm
kappers - asperges - peterseliewortel
Crème van asperge
Gegrild tussenrib van het Schots rund
kappers - asperges - peterseliewortel
Crème van asperge
Gegrild tussenrib van het Schots rund
Asperges - Achelse blauwe - PP9
Asperge-ijs
Asperge-ijs
Aangepaste wijnen en waters
(wijnadvies + kans tot aankopen van onze wijnen)
Dit alles aan de mooie ronde prijs van 50euro per deelnemer!
Afspraak:
in de keuken van restaurant De Weijers Hoven, melleveldstraat 4, 3730
Hoeselt, vanaf 19u00. U kan intekenen voor woensdag 15 mei tot
uiterlijk maandag 13 mei 2013. Voor woensdag 29 mei kan U intekenen
tot uiterlijk maandag 27 mei 2013.
U kan intekenen voor de workshop op 089 50 28 47, via mail: info@deweijershoven.be of via een bericht op facebook.
Vermeld telkens ook duidelijk met hoeveel personen je wenst te komen en de datum van de workshop die u verkiest.
Wees er tijdig bij, want het maximum is 10 personen per workshop!
Alvast met smakelijke groeten,
Conings Xavier.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten