maandag 15 april 2013

Asperge workshop

 
Hobbykoks opgelet! 

Op de volgende twee woensdagen, "15 & 29 mei 2013" organiseren wij een workshop die volledig in het thema van de asperge staat. Een interessante cursus voor beginnelingen als gevorderden! Wat kan U verwachten van deze avond. Wij zullen de belangrijkste keuken-en snijtechnieken onder de loep nemen en een bijzondere aandacht geven aan basisrecepten en afleidingen.

Sauteren, Quadrilleren, roken en pocheren zullen geen geheimen meer voor u hebben. Alsook slowcooking en garen onder lage temperaturen, het herkennen van kwaliteitsvolle producten.

Aanvang steeds om 19u00, met maximum van 10 personen per workshop.

Wat moet U meebrengen?
Enkel een schort en uw goed humeur!
Wat staat er op het menu:

Tartaar van op eik gerookte zalm
kappers - asperges - peterseliewortel

Crème van asperge

Gegrild tussenrib van het Schots rund
Asperges - Achelse blauwe - PP9

Asperge-ijs

Aangepaste wijnen en waters
(wijnadvies + kans tot aankopen van onze wijnen)

Dit alles aan de mooie ronde prijs van 50euro per deelnemer!

Afspraak: in de keuken van restaurant De Weijers Hoven, melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, vanaf 19u00. U kan intekenen voor woensdag 15 mei tot uiterlijk maandag 13 mei 2013. Voor woensdag 29 mei kan U intekenen tot uiterlijk maandag 27 mei 2013.

U kan intekenen voor de workshop op 089 50 28 47, via mail: info@deweijershoven.be of via een bericht op facebook.
Vermeld telkens ook duidelijk met hoeveel personen je wenst te komen en de datum van de workshop die u verkiest.

Wees er tijdig bij, want het maximum is 10 personen per workshop!

Alvast met smakelijke groeten,

Conings Xavier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten