Hobbykoks opgelet!
Op
de volgende weekdagen, "24 & 30 april 2014" organiseren wij
een workshop die volledig in het thema van de asperge staat. Een interessante
cursus voor beginnelingen als gevorderden! Wat kan U verwachten van deze
avond. Wij zullen de belangrijkste keuken-en snijtechnieken onder de
loep nemen en een bijzondere aandacht geven aan basisrecepten en
afleidingen.
Sauteren, Quadrilleren, roken en pocheren zullen geen geheimen meer voor u hebben. Alsook slowcooking en garen
onder lage temperaturen, het herkennen van kwaliteitsvolle producten.
Aanvang steeds om 19u00, met maximum van 10 personen per workshop.
Wat moet U meebrengen?
Enkel een schort en uw goed humeur!
Wat staat er op het menu:
Zeewolf
Ganda - asperges - hollandaise
Tussenrib van Kloostervarken
Ganda - asperges - hollandaise
Tussenrib van Kloostervarken
Asperges - roomjus - broccoli
Asperge-ijs
Asperge-ijs
Aangepaste wijnen en waters
(wijnadvies + kans tot aankopen van onze wijnen)
Dit alles aan de mooie ronde prijs van 50euro per deelnemer!
Afspraak:
in de keuken van restaurant De Weijers Hoven, melleveldstraat 4, 3730
Hoeselt, vanaf 19u00. U kan intekenen tot
uiterlijk twee dagen voor de gewenste datum
.
.
U kan intekenen voor de workshop op 089 50 28 47, via mail: info@deweijershoven.be of via een bericht op facebook.
Vermeld telkens ook duidelijk met hoeveel personen je wenst te komen en de datum van de workshop die u verkiest.
Wees er tijdig bij, want het maximum is 10 personen per workshop!
Alvast met smakelijke groeten,
Conings Xavier.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten