dinsdag 8 april 2014

Asperge workshop


 
Hobbykoks opgelet! 

Op de volgende weekdagen, "24 & 30 april 2014" organiseren wij een workshop die volledig in het thema van de asperge staat. Een interessante cursus voor beginnelingen als gevorderden! Wat kan U verwachten van deze avond. Wij zullen de belangrijkste keuken-en snijtechnieken onder de loep nemen en een bijzondere aandacht geven aan basisrecepten en afleidingen.

Sauteren, Quadrilleren, roken en pocheren zullen geen geheimen meer voor u hebben. Alsook slowcooking en garen onder lage temperaturen, het herkennen van kwaliteitsvolle producten.

Aanvang steeds om 19u00, met maximum van 10 personen per workshop.

Wat moet U meebrengen?
Enkel een schort en uw goed humeur!
Wat staat er op het menu:

Zeewolf
Ganda - asperges - hollandaise



Tussenrib van Kloostervarken
Asperges - roomjus - broccoli 

Asperge-ijs

Aangepaste wijnen en waters
(wijnadvies + kans tot aankopen van onze wijnen)

Dit alles aan de mooie ronde prijs van 50euro per deelnemer!

Afspraak: in de keuken van restaurant De Weijers Hoven, melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, vanaf 19u00. U kan intekenen tot uiterlijk twee dagen voor de gewenste datum
.

U kan intekenen voor de workshop op 089 50 28 47, via mail: info@deweijershoven.be of via een bericht op facebook.
Vermeld telkens ook duidelijk met hoeveel personen je wenst te komen en de datum van de workshop die u verkiest.

Wees er tijdig bij, want het maximum is 10 personen per workshop!

Alvast met smakelijke groeten,

Conings Xavier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten