dinsdag 8 oktober 2013

woensdag 13 & 20 november 2013

Hobbykoks opgelet! 

Op de volgende twee woensdagen, "13 en 20 november 2013" organiseren wij een workshop die volledig in het thema van het wildseizoen staat. Een interessante cursus voor beginnelingen als gevorderden!

Wat kan U verwachten van deze avond. Wij zullen de belangrijkste keuken-en snijtechnieken onder de loep nemen en een bijzondere aandacht geven aan basisrecepten en afleidingen.

Sauteren, braiseren, marineren, roken en pocheren zullen geen geheimen meer voor u hebben. Een wildfond trekken en het reduceren van een glace, slowcooking en garen onder lage temperaturen, het herkennen van kwaliteitsvolle producten.

Aanvang steeds om 19u00,
met maximum van 10 personen per workshop.

Wat moet U meebrengen?
Enkel een schort  en uw goed humeur!

Wat staat er op het menu:

wildpastei met ganache van ganzenlever
uienkonfijt * brioche met rozijnen * crunch van noten


***

Patrijs op het het karkas gegaard
wildjus * witlof * paddenstoelen

***

Peer "Belle Helene" anno 2013



Aangepaste wijnen en waters
(wijnadvies + kans tot aankopen van onze wijnen)

Dit alles aan de mooie ronde prijs van 50euro per deelnemer!

Afspraak: in de keuken van restaurant De Weijers Hoven, melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, vanaf 19u00.

U kan intekenen voor woensdag 13 november tot uiterlijk zondag 10 november 2013

Voor woensdag 20 november kan U intekenen tot uiterlijk zondag 17 november 2013

U kan intekenen voor de workshop op 089 50 28 47, via mail: info@deweijershoven.be of via een bericht op facebook.
Vermeld telkens ook duidelijk met hoeveel personen je wenst te komen en de datum van de workshop die u verkiest.

Wees er tijdig bij, want het maximum is 10 personen per workshop!

   Alvast met smakelijke groeten,

Conings Xavier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten